top of page

DANISH POSITION: Backoffice ansvarlig til

bogføring, administration og strategisk rapportering.

Haugum&Co er en familieejet virksomhedsgruppe med aktiviteter i fire lande. På grund af travlhed i gruppen, søger vi den perfekte kandidat til en spændende og alsidig stilling som ansvarlig for vores backoffice i et meget tæt samarbejde med ejerne og forretningsudviklingen.

 

Arbejdssted er skiftende mellem København Ø og Sorø. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling men der kan være fleksibel arbejdstid, ligesom der er mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag

 

Den succesfulde kandidat vil være en afgørende drivkræft i backoffice, administration, bogføring og rapportering i forbindelse med Haugum&Co gruppens virksomheder.

 

Du vil være ansvarlig for den daglige drift af administrative opgaver, faste såvel som ad hoc og bære egne projekter forbundet med rapportering , såvel som optimering og forbedring af dine opgaver.

 

Arbejdsopgaver:

  • Udfærdige rapporteringsark med økonomi/nøgletal for virksomhederne på månedlig basis.

  • Daglig bogføring og forberedelse af årsregnskaber for de danske virksomheder.

  • Mindre opgaver såsom afstemning af regnskaber, kontrakter, løn, betalinger, lejeadministration samt løbende ad hoc backoffice opgaver.

  • Administration af domæner og e-mailadresser på tværs af virksomhederne.

  • En af de danske virksomheder beskæftiger over 500 frivillige medarbejdere 1 uge om året. Du vil få ansvaret for koordineringen af disse i samarbejde med forretningsudviklingen.

 

Din profil:

Du forventes at have en faguddannelse i regnskab samt minimum 5 års erfaring med alsidige administrative opgaver og bogføring. Herunder aflæggelse af momsregnskab. Det forventes at du har kendskab til regnskabssoftware såsom e-comonic og du er ikke bange for at lære nye færdigheder og påtage dig nye ansvarsområder. Den succesfulde kandidat er læringsvillig og selvmotiveret.

 

Virksomhederne befinder sig på 4 forskellige kontinenter, det er derfor vigtigt at du evner at forstå andre kulturer og kommunikere skriftligt på engelsk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

For at ansøge da skriv til rd@haugum.dk eller ring på (+45) 28116580.

Har du et spørgsmål til stillingen eller virksomheden, kan du benytte denne formular:

Tak! Vi har modtaget din ansøgning og vender tilbage til dig hurtigst muligt

bottom of page